🎁 2 puzzle vásárlása esetén ingyenes szállítás 🎁 3 puzzle rendelésekor +10% kedvezmény 🎁
🎁 2 puzzle vásárlása esetén ingyenes szállítás 🎁
🎁 3 puzzle rendelésekor +10% kedvezmény 🎁

Ötletes állatos ajándékok, játékok ovis és iskolás gyerekeknek

Ismerős a helyzet, amikor a gyermeked órákon át figyeli a kisállatokat a parkban, egy új plüssmackót szeretne a boltban, vagy lelkesen mesél a kedvenc állatairól? Biztos lehetsz benne, hogy nem csak a te gyerkőcöd rajong az állatokért!

A gyerekek imádják az állatokat, és minden játékot, ami állatokkal kapcsolatos. Hogy segítsünk, összegyűjtöttünk néhány szuper ötletet, hogy milyen állatos játékot ajándékozhatsz a állatszerető gyermekednek!

Ötletes állatos játékok, ajándékok iskolás gyerekeknek

Állatos fa kirakók

Ha valóban egy egyedi és lenyűgöző ajándékot szeretnél gyermeked számára, ami ráadásul még hasznos is, akkor jó szívvel ajánljuk állatos kirakóinkat.

Nem elég, hogy minden egyes puzzle darab más és más alakú, de minden kirakó különböző állat, növény és virág formákat is tartalmaz.

Így ne lepődj meg, ha szembejön veled egy pillangó 🦋, egy mókus 🐿️, egy bagoly 🦉, vagy éppen egy farkas 🐺 miközben rakjátok a puzzle-t. 

Mivel fából készültek, így anyaguk természetes, és strapabíró még gyermeki kézben is.

Ezek a gyönyörűen kidolgozott fából készült kirakók nemcsak szórakoztatóak, de rengeteg fejlődési lehetőséget is kínálnak a kicsiknek.

A fa puzzle-ök fejlesztik gyermeked finommotoros készségeit, valamint a kéz és szem koordinációt, hiszen az apró darabok megfelelő helyre történő illesztése precíz kézmozdulatokat és jó megfigyelő képességeket igényel. Ezenfelül a kirakók javítják problémamegoldó képességet, így hatványozottan igaz, hogy gyermeked játék közben fejlődik.

Ötletes állatos játékok, ajándékok iskolás gyerekeknek

Vidám állatos fa kirakóinkat 7 éves kortól ajánljuk, de a kisebb gyermekek is nagy örömmel fedezhetik fel őket, természetesen szülői felügyelet mellett. A szülői jelenlét azért fontos, mert ebben a korban még szükség lehet némi segítségre, valamint oda kell figyelni, hogy a kicsik ne nyeljenek le véletlenül puzzle darabkákat.

A kevesebb darabból álló kirakó (M-es méret) nagyszerű választás kezdőknek, míg a nagyobb változat (L-es méret) igazi kihívást jelent a puzzle rajongók számára is.

A puzzle-jeink színes állatvilágot tárnak gyermeked elé, így biztosan találsz kirakósaink között olyat, ami őszinte örömet okoz számára.

Rendelj állatos fa kirakóink közül még ma, és lepd meg gyermekedet egy fejlesztő és szórakoztató ajándékkal!

Plüssállatok

A cuki plüssök nélkülözhetetlenek a kicsik világában, főleg ha állatos plüssökről van szó. Ezek a puha, ölelgethető barátok nemcsak aranyosak, de egy rossz álom után is ott vannak, hogy megnyugtassák gyermeked.

És ez még nem minden: a plüssök gyermeked képzelőerejét és kreativitását is gazdagítják. A plüssállatokkal való játék során a kicsik belemerülhetnek a saját fantáziavilágukba, és izgalmas történeteket kreálhatnak. A plüssállatok a szeretet és a gondoskodás jelképei is, segítve a gyerekeket abban, hogy megtanulják, hogyan kell valamiről gondoskodni.

Az állatos plüssjátékok számtalan formában és méretben kaphatóak, így érdemes olyat választani, ami mind méretben, mind az állat fajtájában megfelel gyermekünknek. Lehet, hogy egy aranyos kutyát szeretne, egy bájos cicust, vagy egy izgalmas vadon élő állatot.

Legjobb állatos ajándékok

Társas- és kártyajátékok állatokkal a középpontban

A gyermekek imádnak közösen játszani, a társasjátékok, valamint a kártyajátékok pedig remek lehetőséget nyújtanak a közös szórakozásra és tanulásra. A kicsik körében különösen kedveltek az állatokkal foglalkozó társasok és kártyajátékok.

Mint minden játék kiválasztásánál, itt is fontos szempont gyermekünk életkora és érdeklődési köre. A kisebbek valószínűleg nagy örömmel játszanának egy egyszerűbb összepárosítós kártyajátékkal, míg a nagyobbak már a társasjátékok felé is elkezdhetnek kacsintgatni.

A korábban említett fa kirakók mindkét korosztály számára remek választásnak bizonyulhatnak. A kicsikkel akár társasjátékként is játszhatjuk, így közös családi programmá válhat a kirakózás.

Kreatív játékok: Állatos színezők, festőkészletek, gyurmák

A kreatív játékok igazi kincsesbányát jelentenek a gyerekek számára. A színes állatfigurák és a képzelet világának összefonódása által szárnyalhat a fantáziájuk. A kreatív játékok rengeteg hasznos készséget fejlesztenek.

A finommotoros mozgás javítása, a kreativitás és a képzelőerő szárnyalása mellett a kreatív játékok segítenek a stressz csökkentésében is. A színezőkben a kedvenc állatok megelevenednek a kicsik keze nyomán. Míg a festőkészletek lehetőséget adnak az élénk színek és az ecsetvonások használatára az önkifejezéshez.

A festéshez már fejlettebb kézügyesség szükséges, ezért apróbb gyermekeknél a gyurma jobb választás lehet, mert kevesebb kézügyességet igényel, mégis remek teret ad a kreativitásnak.

Élmények: Állatkert-látogatás, lovaglás és kisállat simogató

Az állatokkal való közvetlen kapcsolat rengeteg örömet és izgalmat tartogat a gyermekek számára, így ha nem klasszikus ajándékban, hanem élményben gondolkodunk, akkor is számtalan lehetőség közül választhatunk. Az állatokkal töltött idő fejleszti a felelősségtudatot, az empátiát és tiszteletre tanítja a gyerekeket az élővilág iránt.

Egy kirándulás az állatkertbe igazi kaland lehet a gyerekek számára, ahol megismerkedhetnek a világ távoli tájairól érkező különleges állatfajokkal és megfigyelhetik a vadvilág csodáit.

A kisebb gyerekek számára egy kisállat simogató varázslatosabb hely lehet, mert közelebb mehetnek az állatokhoz és meg is simogathatják őket. Egy kisállat simogatóban aranyos kecskékkel, cuki nyulakkal, apró hörcsögökkel és imádnivaló alpakákkal is találkozhatnak a kicsik, ami rengeteg vicces pillanatot és maradandó élményt nyújt.

A lovaglás is egy izgalmas lehetőség, ami jótékony hatással van a test egészére. Fejleszti a mozgáskoordinációt, az egyensúlyérzéket, javítja a testtartást, erősíti a hátizmokat és a gerincoszlopot, jó hatással van a vérkeringésre és növeli a tüdőkapacitást.

Jupiter fa puzzle

9 690 Ft15 690 Ft

Mágikus farkas fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Párduc fa puzzle

11 690 Ft

Rinocérosz fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Kutya fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Medve fa puzzle

9 690 Ft15 690 Ft

Delfin fa puzzle

9 690 Ft15 690 Ft

Elefánt fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Ezek is érdekelhetnek

Ha kedvet kaptál a puzzle-záshoz...

Jupiter fa puzzle

9 690 Ft15 690 Ft

Mágikus farkas fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Párduc fa puzzle

11 690 Ft

Rinocérosz fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Kutya fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Medve fa puzzle

9 690 Ft15 690 Ft

Delfin fa puzzle

9 690 Ft15 690 Ft

Elefánt fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Jupiter fa puzzle

9 690 Ft15 690 Ft

Mágikus farkas fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Párduc fa puzzle

11 690 Ft

Rinocérosz fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Kutya fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft

Medve fa puzzle

9 690 Ft15 690 Ft

Delfin fa puzzle

9 690 Ft15 690 Ft

Elefánt fa puzzle

9 690 Ft11 690 Ft
Kosár